Spring naar de inhoud

Kinderopvang Lilou, Kerkstraat 20, 9550 Herzele

Over Kinderopvang Lilou

Wie zijn we?
In ons kinderdagverblijf wordt er opvang voorzien voor maximum 18 kindjes van 0 tot 3 jaar. We hebben het doel om jullie kindjes in een warme, liefdevolle en huiselijke opvang thuis te laten voelen terwijl jullie uit werken gaan.

Ons team bestaat uit Valerie Bauwens en Kimberly Saey. Valerie heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de sector en is zelf mama van drie.
Kimberly is mama van twee en heeft een opleiding als verantwoordelijke kinderzorg en is al meerdere jaren werkzaam in de kinderopvang.

Ons belangrijkste doel bestaat erin om jullie kindjes een mooie start in het leven te bezorgen met de nodige aandacht, zorg en liefde die zij verdienen.

Ons kinderdagverblijf garandeert een kwaliteitsvolle opvang waarin kinderen zich kunnen ontplooien tot eigen individuen.

Het kinderdagverblijf staat onder toezicht van Agentschap Opgroeien.

Wie zijn we?

Valerie Bauwens

Zaakvoerster, Valerie Bauwens

Ik ben Valerie, mama van 3 kinderen en ondertussen reeds 20 jaar ervaring in de sector. Ik geniet er nog dagelijks van om kinderen te laten verwonderen en ontdekkend te laten groeien. Omdat ik zelf ook kinderen heb, weet ik hoe belangrijk het is dat je je kindje met een goed gevoel en vol vertrouwen in de kinderopvang laat terwijl je uit werken gaat. In Lilou is elk kind uniek. We gaan er een leuke, leerzame en gezellige tijd van maken in een warme liefdevolle omgeving.

Kimberley Say

Medezaakvoerster, Kimberly Say

Ik ben Kimberly, mama van Mila en Ellie. Sinds september 2016 ben ik medezaakvoerster van Lilou. Van kleins af aan was het voor mij al duidelijk dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Het is en blijft zo bijzonder om alle kindjes te zien groeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier. Met zijn allen gaan we er een leuke tijd van maken met de allerbeste zorg voor jullie kindjes!